Koetoimitsijan peruskurssi

Etelä-Pohjanmaan kennelpiiri järjestää koetoimitsijan peruskurssin 26.11.2023
Seinäjoki (ABC Seinäjoki, Verkatehtaankatu 13, Seinäjoki) 
Ilmoittautuminen: 01.08.2023-12.11.2023
Osanottomaksu: 40,00 €, Tilille FI97 4108 0010 5999 60 ITELFIHH
Kurssille otetaan 30 henkilöä ja varasijoille 10 henkilöä

Ilmoittaudu Omakoira-linkin kautta. Linkki näyttää vapaana olevat kurssipaikat. Lähetä omakoirailmoittautumisen jälkeen maksukuitti osoitteeseen arja.hannele.jauhiainen@gmail.com.
ARJA JAUHIAINEN, puh. 0451869220

Kurssin johtaja: MARI HELENA IMMONEN 
Koetoimitsija1 -kurssilla opitaan koetoimitsijan perustaidot. Kurssilla perehdytään kokeen järjestämiseen A:sta Ö:hön, eli miten koe anotaan, mitä asioita pitää ottaa huomioon, mitä käytännön toimia pitää tehdä ja mitä koepäivänä tulee tehdä, jotta koirien tulokset saadaan asianmukaisesti kirjoihin ja kansiin.

Koetoimitsijan peruskursseja järjestävät kennelpiirit. Alkavista kursseista kerrotaan Kennelliiton tapahtumakalenterissa, kennelpiirien verkkosivuilla sekä lisäksi Koiramme-lehdessä.

Kenelle?
Koetoimitsijakurssille kannattaa hakeutua, jos on harrastanut jotain tiettyä koemuotoa ja on kiinnostunut kehittämään omaa osaamistaan ja harrastusta. Kurssille hakevan on oltava Kennelliiton jäsen.

Koetoimitsijan peruskurssilla kurssin suorittanut voi hakeutua lajikohtaiselle Koetoimitsija 2 -kurssille, jonka suorittanut saa koetoimitsijan pätevyyden. Koemuodosta riippuen kennelpiiri, Suomen Agilityliitto, Suomen Palveluskoiraliitto tai Suomen Vinttikoiraliitto myöntää koulutuksen suorittaneelle pätevyyden, jolloin hän saa kerrallaan viisi vuotta voimassaolevan koetoimitsija pätevyyden.

Kiinnostuitko? Kysy lisää omasta koiraharrastusyhdistyksestäsi tai kennelpiiristä. Tervetuloa mukaan tukemaan monipuolista koiraharrastusta ja oppimaan uutta omasta harrastuksestasi!