Jaoston palkitsemissäännöt

Nuorisojaosto palkitsee vuoden menestyneimmän Junior handlerin ja vuoden nuoren koiraharrastajan. Palkintoina kummassakin kilpailussa on ruusuke, kiertopokaali sekä lahjakortti koiratarvikekauppaan.

Vuoden 2023 nuori koiraharrastaja palkitaan kennelpiirin vuosikokouksessa. Palkinnon saa korkeimmat pisteet kerännyt alle 19-vuotias Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin alueella asuva koiraharrastaja. Vuoden 2023 kilpailuun kerätään pisteitä aikavälillä 1.6.-31.12.2023. Pisteitä saa niin koiratapahtumiin osallistumisesta kuin eri lajeissa kilpailemisesta. Nuori tai nuoren huoltaja voi ilmoittaa koiratapahtumiin osallistumisista Google Forms -lomakkeella koko vuoden ajan, kuitenkin viimeistään 31.12. Nuorisojaosto laskee pisteet, ilmoittaa voittajan kennelpiirille, ilmoittaa voittajalle palkitsemisesta, hankkii palkinnot ja tiedottaa kilpailun tuloksista.

Pisteytystaulukko alla.

Vuoden Junior handler kisaan voi osallistua 10-17 vuotias Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin alueella asuva nuori. Vuoden 2023 kilpailuun kerätään pisteitä aikavälillä 1.1.-31.12.2023. Pisteitä kerryttää vain viralliset Junior handler -kilpailut. Pisteitä saa osallistumisesta ja kisassa sijoittumisesta. Nuori tai nuoren huoltaja voi ilmoittaa kilpailuihin osallistumisesta ja tuloksista Google Forms -lomakkeella koko vuoden ajan, kuitenkin viimeistään 31.12. Nuorisojaosto laskee pisteet, ilmoittaa voittajan kennelpiirille, ilmoittaa voittajalle palkitsemisesta, hankkii palkinnot ja tiedottaa kilpailun tuloksista. 

Pisteytystaulukko alla.

Vuosittaisten kilpailujen säännöt