Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin Kaveri- ja Lukukoirat

Etelä-Pohjanmaan kennelpiirissä toimii noin 130 kaverikoiraa ja noin 40 lukukoiraa ohjaajineen. Kaverikoirien toiminta on vapaaehtoistyötä, jolla pyritään koiran avulla tuottamaan iloa ja elämyksiä ihmisille. Toimintaryhmät eri puolilla Etelä-Pohjanmaata vierailevat erilaisten asiakasryhmien luona mm. palvelutaloissa, asumisyksiköissä, päiväkodeissa sekä yleisötapahtumissa. Vierailut voivat tapahtua sisällä tai ulkona ja olla kertaluonteisia tai säännöllisiä. Vierailut ovat maksuttomia.

Alla olevista painikkeista saat lisää tietoa Kaveri- ja Lukukoiratoiminnasta. Jos toiminta herätti kiinnostuksesi, ota rohkeasti yhteyttä alueen kaverikoiravastaavaan tai lukukoirayhteyshenkilöön.

Etelä-Pohjanmaan Kaveri- ja Lukukoirien Facebook-sivuille päivitetään tietoa mm. ajankohtaisista tapahtumista. Täältä löydät myös lisää kuvia Kaveri- ja Lukukoirien toiminnasta.

Jos toivot kaverikoiria vierailulle, ota yhteyttä oman alueen toimintaryhmään. Etelä- Pohjanmaan kennelpiirin Kaverikoirien toimintaryhmät löydät täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Yhteystiedot 

Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin kaverikoiravastaava

Eeva Ojala

kaverikoirat.etelapohjanmaa@gmail.com

045 691 6800

Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin lukukoirayhteyshenkilö

Annika Vesterback

lukukoirat.etelapohjanmaa@gmail.com

050 072 5751