Ylituomarin peruskurssi

Etelä-Pohjanmaan kennelpiiri järjestää ylituomarin peruskurssin Seinäjoella 16.4.2023 (Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin koulutustila. Insinöörinväylä 5, Seinäjoki)  
Ilmoittautuminen: 01.01.2023-02.04.2023
Osanottomaksu: 40,00€, Tilille FI97 4108 0010 5999 60 ITELFIHH
Kurssille otetaan 25 henkilöä ja varasijoille 10 henkilöä.

Ilmoittaudu kurssille omakoiran ilmoittautumislinkin kautta. Lähetä maksukuitista ja kennelpiirin puollosta kopiot sähköpostitse arja.hannele.jauhiainen@gmail.com.
Ilmoittautumisten vastaanottaja: ARJA JAUHIAINEN puh. 0451869220
Kurssin johtaja: MARI HELENA IMMONEN 

Lisätiedot: Ylituomarikurssille hakeutuvalla on oltava koetoimitsijapätevyys ja hänen on oltava Kennelliiton jäsen. Kennelliiton jäsenyhdistys esittää hakijaa kurssille, ja siihen tarvitaan myös hakijan vakituisen asuinpaikan kennelpiirin puolto.

Ylituomarikurssille kannattaa hakeutua, jos on kokenut oman koemuotonsa harrastaja ja kiinnostunut kehittämään koemuotoaan. Ylituomareita on tällä hetkellä Suomessa noin 1500. Voidaksemme turvata monimuotoisen harrastuksen eri koelajeissa jatkossakin, haluamme joukkoomme mukaan lisää vahvan kokemuksen omaavia henkilöitä.

Ylituomarikurssille hakeutuvalla on oltava koetoimitsijapätevyys ja hänen on oltava Kennelliiton jäsen. Kennelliiton jäsenyhdistys esittää hakijaa kurssille, ja siihen tarvitaan myös hakijan vakituisen asuinpaikan kennelpiirin puolto. Koulutus koostuu kahdesta osasta, peruskoulutuksesta ja lajikohtaisesta erikoistumiskoulutuksesta.

Ylituomarin peruskursseja järjestävät kennelpiirit. Tietoa alkavista kursseista saa Kennelliiton tapahtumakalenterista, kennelpiireistä sekä lisäksi Koiramme-lehdestä. Koulutus noudattaa lohkojakoa siten, että vuosittain järjestetään vähintään neljä kurssia.

Kiinnostuitko? Tervetuloa mukaan syventämään omaa harrastusta ja oppimaan uutta!